Ceai Catina, 20 Doze, Celmar

9980005201
9980005201
1
Ceai
Celmar
Stoc limitat
469 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Catina alba este considerata una dintre plantele cu proprietati nutrive de exceptie, facand-o sa fie considerata miraculoasa. In China de exemplu, medicina traditionala o recomanda in tratamentul bolilor digestive. Pe continentul european, exista insemnari privind importanta catinei ramase de la Dioscorid si Teophast. In prezent, de la catina se obtin urmatoarele produse: ceaiuri din fructe, muguri, frunze si chiar scoarta, siropuri de fructe, ulei de fructe.

Fructele de catina contin vitamine liposolubile (A, E, F, D) instabile in mediu acid, cat si vitamine hidrosolubile (C, K, P si intreg complexul B) instabile in mediu alcalin.


Mod de preparare:
Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai.

Mod de administrare:
O cana de ceai preparat ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.

Mod de prezentare:
Cutie cu 20 plicuri a 1.5g/plic

Ingrediente:
Fructe uscate de catina alba si alte fructe uscate (mar, calicul de Hibiscus sabadariffa, fructe de maces) in proportii variabile, radacina de cicoare, aroma.

A se pastra in locuri ferite de caldura, lumina si umiditate excesiva.

Catina alba este considerata una dintre plantele cu proprietati nutrive de exceptie, facand-o sa fie considerata miraculoasa. In China de exemplu, medicina traditionala o recomanda in tratamentul bolilor digestive. Pe continentul european, exista insemnari privind importanta catinei ramase de la Dioscorid si Teophast. In prezent, de la catina se obtin urmatoarele produse: ceaiuri din fructe, muguri, frunze si chiar scoarta, siropuri de fructe, ulei de fructe.

Fructele de catina contin vitamine liposolubile (A, E, F, D) instabile in mediu acid, cat si vitamine hidrosolubile (C, K, P si intreg complexul B) instabile in mediu alcalin.


Mod de preparare:
Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai.

Mod de administrare:
O cana de ceai preparat ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.

Mod de prezentare:
Cutie cu 20 plicuri a 1.5g/plic

Ingrediente:
Fructe uscate de catina alba si alte fructe uscate (mar, calicul de Hibiscus sabadariffa, fructe de maces) in proportii variabile, radacina de cicoare, aroma.

A se pastra in locuri ferite de caldura, lumina si umiditate excesiva.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Catina, 20 Doze, Celmar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.