Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Farmacia Apoteca S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Prin urmare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail la [email protected] decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa completati formularul de retragere.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Str Garii de Nord Nr 2 sector 1, Bucuresti, Romania. Produsele returnate vor fi insotite, obligatoriu, de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

Farmacia Apoteca S.R.L. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la adresa mai sus mentionata.In cazul in care produsele nu au fost receptionate in 14 zile de la data comunicarii formularului de retragere Farmacia Apoteca S.R.L. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

Farmacia Apoteca S.R.L. va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Farmacia Apoteca S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice.

Acest articol nu se aplica medicamentelor şi vaccinurilor prezentate pe site, care se pot rezerva,comanda, plati si ridica doar de la sediul Farmaciei Apoteca.

De asemenea, politica de returnare nu se aplica precomenzilor care se ridica de la ghiseu. Produsele pentru aceste precomenzi sunt doar rezervate, iar comanda se finalizeaza doar la Sediul Farmaciei Apoteca.