Ati mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca sunteti client nou, completati doar datele din formular pentru a va crea un cont! Apoi activati contul din email si completati adresa pentru facturare! Abia dupa ce aveti contul activat si adresa completata puteti finaliza o comanda!

Daca sunteti deja client, introduceti e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si vi se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, apasati “Trimit comanda”.

 Cautati produsul dorit: puteti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verificati cu atentie comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, sunteti directionat automat in cosul de cumparaturi, unde puteti sa revizui lista produselor selectate

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectatii detaliile de facturare, modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din Farmacie, livrare prin curier, din oficiile postale)

 

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii. 

Atentie! In aceasta etapa comanda nu este confirmata! 

Dupa prelucarea comenzii dvs , primiti un nou email pentru CONFIRMARE! In acest moment produsele dvs sunt pregatite pentru curier!