Unguent Arnica, 50 ml, Aboca

9980015356
9980015356
1
Unguent
Aboca
Stoc limitat
4297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 10:45

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc


Descriere
Acest produs este realizat in conformitate cu standardele de productie a cosmeticelor biologice, care prevede utilziarea materiei prime provenita din agricultura biologica si a ingredientelor cosmetice naturale si/sau de origina naturala, cu grad ridicat de dermo-compatibilitate, respectand mediul inconjurator.
Parfumul natural este obtinut din utilizarea uleiurilor esentiale pure si a extractelor vegetale. Nu contine derivati de petrol, parabeni, coloranti si organisme modificate genetic.
Indicatii:
Arnica Bio Unguent este un produs inovativ caracterizat prin prezenta extractului liofilizat de flori de Arnica care asigura o concetratie ridicata de principii active si care, in sinergie cu uleiul esential de Menta, completeaza functiile unguentului. Actiunea sa revigoranta si emolianta creaza o senzatie rapida de confort la nivel cutanat.
Mod de utilizare:
Se aplica unguentul pe zona afectata, masand prin miscari circulare pana la absorbita completa a produsului. Se recomanda 2-3 aplicari.
Prezentare: 50ml
Producator: Aboca

Review

General

Tip produs Unguent
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Antiinflamator
Zona corporala Corp
Cantitate 50 ml

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Unguent Arnica, 50 ml, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.