Vitamina D3+ K2, 30 Capsule, Alevia

9980047859
9980047859
1
Capsule
Alevia
Stoc epuizat
3877 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Vitamina D3 este cofactor al vitaminei K2, ceea ce face ca efectul uneia să depindă de prezența celeilalte în reacțiile celulare care gestionează echilibrul calciului în organism:
vitamina D3 stimulează sinteza osteocalcinului – vitamina K2 activează osteocalcinul, care fixează calciului la nivelul matricei osoase;
vitamina D3 contribuie la creșterea sintezei proteinei Matrix Gla (MGP) – vitamina K2 naturală activează MGP-ul, care inhibă fixarea calciului în artere.
Vitamina K2 (menaquinona), pe lângă rolul de reducere a calcifierilor de pe pereții arteriali, activează mecanismele de legare a calciului la nivelul matricei osoase.
Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 crește riscul de:
legare ineficientă a calciului în țesuturile osoase având ca și rezultat fragilizarea acestora (osteoporoză și fragilitate osoasă)
depunere a calciului circulant din sânge la nivelul arterelor, ducând la artere inelastice și rigide crescând riscul de arteroscleroză și boli cardiovasculare
Vitamina D3, cunoscută și sub denumirea de calciferol, este produsă în organism atunci când razele ultraviolete intră în contact cu pielea. Rolul major al vitaminei D este de a menține nivelurile normale de calciu și fosfor din sânge. Vitamina D ajută organismul să absoarbă calciul, care formează și menține oasele puternice. Are, de asemenea, un rol important în menținerea funcției musculare și în întărirea sistemului imunitar.
Ingrediente
Vitamina D3 din lână de oaie (2000UI) 50µg – 1000%*
Vitamina K2 (MK-7) 100µg – 133,33%*

Mod de administrare

1 capsulă pe zi.

Atenţie

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea se face numai la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina D3+ K2, 30 Capsule, Alevia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.