Vitamina C 1000 mg cu maceșe, 60 comprimate, VitaKing

9980038024
9980038024
1
Capsule
Vitaking
Stoc epuizat
3669 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Este un antioxidant puternic, unul dintre cele mai populare vitamine. Conține extract de maceșe, care stimulează absorbția acidului ascorbic.
Ingrediente:
Vitamina C 1000mg, Macese 25mg, Acid ascorbic, agenţi de încărcare: celuloză microcristalină şi croscarmeloză de sodiu, pulbere de Măceș (Rosa canina), agent antiaglomerant: stearat de magneziu, agenţi de glăzurare – hipromeloză şi alcool polivinilic.

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna copiilor!
Prezentare:
60 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina C 1000 mg cu maceșe, 60 comprimate, VitaKing

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.