Test de menopauza, Barza

9815000678
9815000678
1
Dispozitiv
Barza
Stoc limitat
1593 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 9 April • 16:37

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Testul de menopauză Barza este un test rapid care depistează prezenţa în urină a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant). Este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro care, printr-o determinare calitativă, vă poate spune dacă vă aflaţi în perioada de perimenopauză sau menopauză.
CÂND AR TREBUI SĂ FOLOSIŢI TESTUL DE MENOPAUZĂ?
Perimenopauza este perioada de tranziţie între perioada fertilă şi menopauză, în care apar primele semne ale modificării funcţiei ovariene. Simptomele de perimenopauză variază de la femeie la femeie, dar cele mai comune sunt bufeurile, insomnia, ciclurile neregulate, schimbările bruşte de dispoziţie şi oboseala.
Aceste modificări ale funcţiei ovariene sunt lente şi pot începe cu doi până la zece ani înainte de instalarea menopauzei. Testaţi-vă la fiecare 6-12 luni, începând cu vârsta de 35 de ani sau atunci când apar primele simptome de perimenopauză şi discutaţi rezultatele testelor cu medicul dumneavoastră.

Review

General

Tip produs Test de menopauza
Recomandat pentru Femei
Cantitate 1 bucata

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test de menopauza, Barza

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.