Stoperol Rehydro, 12 plicuri, USP Romania

9980046201
9980046201
1
Pulbere
Ups Romania
Stoc limitat
3987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 10:22

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stoperol®, soluţie de electroliţi pentru rehidratarea organismului, bazată pe recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.
Proprietati:
- este un produs formulat științific, în conformitate cu recomandările OMS și UNICEF – conţine glucoză anhidră, citrat de sodiu dihidrat, clorură de sodiu, clorură de potasiu şi o osmolaritate 245 mmol / l. În plus, are o aromă plăcută de căpşuni;
- concentraţiile de săruri minerale selectate cu precizie sunt completate cu glucoză, ceea ce face transportul apei către celule mai eficient;
- glucoza și electroliții (în special sodiul) din soluție nu sunt utilizați doar pentru a suplini un deficit, ci produc și o „forță motrice” pentru transportul apei;
- raportul glucoză: sodiu în Stoperol® este 1: 1, ceea ce oferă condiții optime pentru transportul apei către țesuturi;
- astfel, cantitatea adecvată de apă ajunge la nivelul ţesuturilor şi nu apare deshidratarea.
- ajuta la hidratarea normală a organismului;
- ajută la tratarea eficientă a deshidratării prin înlocuirea electroliților pierduți;
- ajută la menținerea echilibrului electrolitic în organism.
- este util în situaţii precum: diaree, vărsături, febră, efort fizic intens, în care completarea electroliţilor este obligatorie pentru rehidratarea organismului.
Mod de administrare:
Copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani: până la 5 plicuri pe zi.
Copii şi adolescenţi (vârsta cuprinsă între 7 si 18 ani): 5 până la 8 plicuri pe zi.
Adulţi: 5 până la 10 plicuri pe zi .
Precauţii:
A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se consuma dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingredientele produsului.
Prezentare:
12 plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Stoperol Rehydro, 12 plicuri, USP Romania

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.