Sare cu sodiu redus, 350g, Sly Diet, Redusalt

9980048044
9980048044
1
Pulbere
Sly Nutritia
Stoc epuizat
1274 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

ReduSalt este o formula inteligenta de sare, care reduce sodiul daunator inimii si organismului tau, adaugand potasiu.
Ceea ce o face si mai speciala este ca pastreaza exact acelasi gust cu al sarii obisnuite reducand sodiul cu pana la 50% in functie de alimentele preparate.
7 motive pentru a inlocui sarea obisnuita cu ReduSalt:
ai grija de inima ta
acelasi gust cu sarea obisnuita
reduci riscul aparitiei hipertensiunii
reduci retentia de lichide
ajuti la reducerea riscului de infarct
iti protejezi rinichii
ai aport de potasiu
Toate acestea fara a schimba nici un gram de gust!
Redusalt este o sare speciala destinata unui stil de viata echilibrat. ReduSalt reduce cu 35% din sodiul daunator pe care il inlocuieste cu un aport bun de potasiu.
Folosit in dieta zilnica, ajuta la mentinerea unei tensiuni arteriale normale si la protejarea inimii. Se utilizeaza in toate preparatele reci sau gatite ca si sarea obisnuita.
Prezentare:
350 g 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sare cu sodiu redus, 350g, Sly Diet, Redusalt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.