Iskial Junior, 100 ml solutie orala, 3 ani+, UPS Romania

9980046198
9980046198
1
Solutie
Ups Romania
Stoc epuizat
5301 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

ISKIAL JUNIOR solutie orala sustine potentialul maxim al copiilor, fiind un produs unic si inovator pe baza de DHA, ulei din ficat de rechin si vitamina D3. ISKIAL JUNIOR sub forma de solutie orala este un produs adaptat nevoilor copiilor incepand cu varsta de 3 ani pentru sustinerea sistemului imunitar si buna functionare a creierului si a vederii.
Gust placut de lamaie.
Proprietati si beneficii
DHA (acid docosahoxaeic, acid Omega-3) contribuie la functionarea normala a creierului si a vederii. S-a dovedit faptul ca DHA dezvolta capacitatea de invatare, imbunatateste memoria si concentrarea si sustine organismul in perioadele de efort intelectual intens, precum olimpiadele, examenele sau concursurile scolare. Mai mult, studiile arata efectul benefic al DHA in ameliorarea deficitului de atentie si starilor impulsive. Datorita rolului sau in cressterea acuitatii vizuale, DHA sustine functionarea normala a vederii.
Uleiul de ficat de rechin este cea mai bogata sursa naturala de substante valoroase, biologic active, precum alchilglicerolii si scualenul, care se gasesc si in organismul uman. Aceste substante au rol dovedit in sustinerea sistemului imunitar si in sinteza vitaminei D.
Vitamina D3 contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor.
Unic prin compozitie: asigura cantitatea adecvata de DHA, vitamina D3 si ulei din ficat de rechin intr-un singur produs.
Compozitie
ISKIAL JUNIOR reprezinta o asociere intre uleiul din ficat de rechin si un continut ridicat de vitamina D3 pentru sustinerea sistemului imunitar si cresterea rezistentei organismului, si DHA care are un efect benefic dovedit atat asupra creierului, cat si asupra vederii.
In produsele Iskial Junior, ingredientele se regasesc in cantitatea recomandata de ghidurile stiintifice de specialitate, conform grupelor de varsta.
Mod de administrare:
Copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani: 2.5 ml pe zi
Copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani: 4 ml pe zi
Copii cu varsta peste 12 ani: 5 ml pe zi
Adulti: 10 ml pe zi
Doza de 5 ml asigura 336 mg DHA, 670 mg ulei din ficat de rechin si vitamina D3 intr-o cantitate de 1000 UI.
Precautii: A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului.
Prezentare: 100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Iskial Junior, 100 ml solutie orala, 3 ani+, UPS Romania

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.