Raniseptol Spray 125ml, Natur Produkt Zdrovit

9005161461
9005161461
1
Spray Buco
Stoc limitat
4987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

PENTRU RǍNI ŞI LEZIUNI CUTANATE

Acțiune antibacteriană

Susține regenerarea epidermei și a mucoaselor 

Previne infectarea leziunilor cutanate și a rănilor 

Calmează iritația pielii 

Ajută la vindecarea arsurilor, escarelor, tăieturilor și zgârieturilor 

Ingrediente: apă, glicerină, nanoparticule de argint, acid hialuronic, acid citric 

 

Mod de utilizare: Adulți și copii peste 7 ani. Înainte de aplicare, se curăță și se usucă zona afectată, se agită flaconul și se pulverizează ținând flaconul drept de la o distanță de aproximativ 10 cm direct pe zona afectată sau se tamponează cu o compresă/dischetă de bumbac pe care s-a aplicat anterior produsul. Se utilizează de 2-3 ori pe zi câte 2-4 pulverizări sau în funcție de necesități. Doar pentru uz extern. A se aplica maximum 7 zile consecutiv.
Nanoparticulele de argint sunt recunoscute pentru proprietățile antibacteriene și antiseptice. Aplicate pe suprafața pielii, acestea protejează împotriva infecțiilor bacteriene și previn apariția infecțiilor pe zona afectată.
Ingredientele din compoziția Raniseptol® spray*125 ml creează pe suprafața pielii un strat protector cu rol antibacterian, ce protejează împotriva acțiunii factorilor externi, hidratează și reduce deshidratarea excesivă asigurând un mediu adecvat pentru vindecarea rănilor.
Raniseptol® spray*125 ml protejează pielea împotriva infecțiilor bacteriene și previne infectarea leziunilor cutanate.
Prezentare: spray 125 ml
Producӑtor: Natur Produkt Zdrovit Sp. z o.o. ul. Nocznickiego 31, 01-918 Varșovia, Polonia
 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Raniseptol Spray 125ml, Natur Produkt Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.