Raniseptol Arsuri spumă 150 ml, Zdrovit

9980033998
9980033998
1
Spray Buco
Stoc epuizat
2999 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

PENTRU PIELE IRITATǍ ŞI ÎNROŞITǍ
ü Îngrijește și calmează pielea iritată și înroșită
ü Hidratează și emoliază pielea în cazul expunerii excesive la soare sau solar
ü Menține structura normală a pielii
Ingrediente: 10% Pantenol fiind rapid absorbit în piele, transformându-se în acid pantotenic. Prin contactul cu pielea se stimulează sinteza keratinocitelor și a celulelor constitutive ale epidermei, acțiune ce aceelerează vindecarea și regenerarea pielii, crescând și nivelul de hidratare.
                        Pantenolul are efect antiinflamator, calmează pielea afectată de iritații sau arsuri, favorizează vindecarea leziunilor, menține hidratarea pielii si reduce procesul de deshidratare.
Mod de utilizare: Adulți și copii peste 3 ani. Înainte de aplicare, se agită flaconul și se pulverizează ținând flaconul vertical de la o distanță de aproximativ 15 cm direct pe zona afectată. Spuma se lasă pe piele până se absoarbe complet. Se utilizează în funcție de necesități. Doar pentru uz extern.
Raniseptol® ARSURI spumă*150 ml menține structura normală a pielii deteriorate din cauza factorilor termici şi solare.
Prezentare: flacon sub presiune cu spumă 150 ml
Producӑtor: WATS Piasecki i Wspolnicy Sp. J., Ul. Obrzezna Pln. 15 C, 41-400 Myslowice, Polonia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Raniseptol Arsuri spumă 150 ml, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.