Prostato Stem, 120 capsule, Herbagetica

6425262010439
6425262010439
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
7568 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Contribuie la:
- sănătatea și funcționarea normală a prostatei și a aparatului genito-urinar în general;
- reducerea efectelor negative date de modificările oxidative ale celulelor și țesutului prostatei, responsabile de mărirea în volum a acesteia;
- susținerea funcției reproductive;
- menținerea unei vieți sexuale active.
Ingrediente per capsulă:
Extract standardizat din fructe de Palmier-pițîc 135 mg; extract 10:1 din părți aeriene de Urzică 45 mg; Palmier-pițîc 45 mg; Alga AFA 45 mg; Urzica pulbere din frunze 45 mg; Dovleac pulbere din semințe 45 mg.

Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi.
Contraindicații:
Afecțiuni hemoragice (de coagulare a sângelui său risc de hemoragii), nu se administrează gravidelor, femeilor care alăptează, copiilor și adolescenților înainte de maturizare sexuală.
Prezentare:
120 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prostato Stem, 120 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.