Gheara-matei Extract, 30 Capsule, Herbagetica

90098154546
90098154546
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
1971 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 13:18

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gheara Matei (Uncaria tomentosa) este o planta originara din America de Sud, cu efecte deosebite asupra sistemului imunitar si osteoarticular. Numele vine de la spinii ei, care seamana cu ghearele unei pisici.
Gheara matei are flori mici si dese, de un galben intens, insa partile utilizate in scop medicinal sunt scoarta si radacinile.
Beneficii:
Fortifica sistemul imunitar
Sustine diviziunea celulara
Reduce inflamatia si stresul oxidativ
Creste rezistenta organismului la alergii
Reface mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor
Reduce durererile articulare
Scade inflamatia la nivelul articulatiilor
Alcaloizii prezenti in Gheara Matei ajuta la mentinerea optima a sistemului imunitar, iar glicozidele au efecte anti-inflamatorii si antioxidante, fiind astfel de mare ajutor in reumatism si articulatii in general.
Sistem imunitar puternic: Gheara Matei contine cinci categorii de compusi: alcaloizi, polifenoli, triterpine, glicoside si fitosteroli. Datorita acestor compusi, planta are proprietati de intarire a sistemului imunitar, antimicrobiene, antitumorale, antiinflamatorii, antialergice si antioxidante.
Gheara Matei stimuleaza fagocitiza si reactivitatea celulelor imunitare in confruntarea cu virusurile, bacteriile si agentii patogeni.
Extractul de Gheara Matei reduce inflamatiile, dar si durerea si disconfortul cauzat de artrita.
Gheara Matei poate proteja cartilajul, tesutul care functioneaza ca un amortizor intre oase la nivelul incheieturilor. Pierderea cartilajului, care este o problema caracteristica osteoartritei, apare cand puterea de distrugerea este mai mare decat cea de regenerare a cartilajului.
Atunci cand celulele din cartilajul uman au fost expuse interleukinelor-1 beta, substantele din aceasta planta au ajutat la restaurarea nivelului de factori de crestere de tipul insulinei care protejeaza incheieturile. De asemenea, Gheara Matei este benefica si bolnavilor de osteoartrita.
Adjuvant in:
Deficiente imunitare
Osteoartrita / Artrita reumatoida
Reducerea inflamatiei articulare
Dureri musculare si articulare cronice
Alergii respiratorii
Ingrediente: Extract 4:1 din radacini de Gheara-matei (Uncaria tomentosa) standardizat cu 3% Alcaloizi 400 mg, capsula vegetala.
Mod de administrare: cate 2-3 capsule/zi.
Precautii: a se consuma cu prudenta de catre femeilr insarcinate sau care alapteaza.
Interactiuni: imunosupresive (transplant de maduva), anticoagulante, antiagregant-placentare, heparina, agenti trombolitici - le potenteaza efectul, creste riscul sangerarii.
Contraindicatii: afectiuni autoimune.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
A se pastra bine inchis, ferit de lumina, de umiditate si de caldura. 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gheara-matei Extract, 30 Capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.