Non Dolor unguent, 50ml, Ayurmed

6423359001520
6423359001520
1
Unguent
Star International
Stoc limitat
2253 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Reduce rapid durerea, in caz de reumatism sau alte afectiuni articulare (artroza, guta), traumatisme osteo-articulare sau efort fizic. Ajuta la calmarea crampelor musculare dupa efort fizic si atenueaza durerea in caz de contuzii. Usor revulsiv, relaxeaza zona dureroasa si elimina disconfortul.
Principiile active din unguentul NON DOLOR se absorb usor prin piele si amelioreaza cu rapiditate durerea din afectiunile articulare ( reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular ), suprasolicitari sau traumatisme osteo-articulare. Calmeaza durerile musculare difuze sau localizate, crampele musculare sau durerile dupa efort fizic intens sau contuzii.
NON DOLOR stimuleaza circulatia periferica a sangelui favorizand regenerarea celulara. Actiunea usor revulsiva a unguentului produce o senzatie confortabila, de cald, la nivelul pielii conducand la eliminarea diconfortului. Uleiurile esentiale din extractele vegetale au de asemenea actiune antibacteriana si antifungica prevenind aparitia unor infectii locale.
Compozitie per 100 g:
Mentha piperita (Menta), extract din frunze 5 g
Gaultheria fragrantissima (Salcie de himalaya), extract din frunze 5 g
Pinus roxburghii (Pin indian ), extract din rezina 5 g
Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru), extract din frunze 5 g
Cinnamomum camphora ( Arborele de camfor), extract din frunze 5 g
Trachyspermum ammi ( Ajwain ), extract din seminte 5 g
Melaleuca leucodendron (Tea three), extract din frunze 5 g
Petrolatum (Vaselina) ad 100g
Mod de utilizare:
Adulti si copii peste 6 ani: se aplica unguentul pe zona afectata si se maseaza foarte usor.
Pentru uz extern!
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Non Dolor unguent, 50ml, Ayurmed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.