Lemn Dulce, 30 capsule, Vitacare

9980048209
9980048209
1
Capsule
Vitacare
Stoc epuizat
3190 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți :
Ajută la fluidificarea secrețiilor traheo-bronșice și faringiene
Este benefic în afecțiuni ale căilor respiratorii superioare, însoțite de procese inflamatorii, mai ales la copii și bătrâni
Favorizează producerea mucoasei sănătoase a sistemului respirator
Poate fi util pentru tușea seacă, supărătoare și chiar dureroasă
Are acțiune antivirală, antibacteriană și contribuie la funcționarea normală a stomacului
Compoziție :
Extract pulbere din rădăcină de lemn dulce (glycyrrhiza glabra 300mg
Excipienți : dextrină
Acțiune :
Lemn dulce ajută la fluidificarea secrețiilor traheo-bronșice și faringiene prin aceasta ușurând expectorația. Poate avea acțiune mucilaginoasă și emolientă, de aceea este benefic în afecțiuni ale căilor respiratorii superioare, însoțite de procese inflamatorii, mai ales la copii și bătrâni.
Mod de administrare :
1 - 3 capsule/zi, după mese
Precauții:
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se administrează copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Lemnul dulce este interzis în hepatitele cronice, dischinezii biliare, ciroze, insuficiența renală severă, diabet, aritmii. Poate interacționa cu medicația anticoagulantă, antihipertensivă, insulina, corticosteroizi, contraceptive și laxative. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lemn Dulce, 30 capsule, Vitacare

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.