Iskial Junior 3 ani+, 30 capsule, USP rOMANIA

9980046199
9980046199
1
Comprimate
Ups Romania
Stoc epuizat
4383 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compoziţie
ISKIAL® JUNIOR sub formă de capsule masticabile este un produs atractiv pentru copii, cu un gust plăcut de lămâie. ISKIAL® JUNIOR reprezintă o asociere între uleiul din ficat de rechin şi un conținut ridicat de vitamina D3 pentru susţinerea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului, și DHA care are un efect benefic dovedit atât asupra creierului, cât şi asupra vederii. În produsele Iskial® Junior, ingredientele se regăsesc în cantitatea recomandată de ghidurile ştiinţifice de specialitate.
Proprietăţi şi beneficii
DHA (acid docosahoxaeic, acid Omega-3) contribuie la funcţionarea normală a creierului şi a vederii. S-a dovedit faptul că DHA dezvoltă capacitatea de învăţare, îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea şi susţine organismul în perioadele de efort intelectual intens, precum olimpiadele, examenele sau concursurile şcolare. Mai mult, studiile arată efectul benefic al DHA în ameliorarea deficitului de atenţie şi stărilor impulsive. Datorită rolului său în creşsterea acuităţii vizuale, DHA susţine funcţionarea normală a vederii.
Uleiul de ficat de rechin este cea mai bogată sursă naturală de substanțe valoroase, biologic active, precum alchilglicerolii si scualenul, care se găsesc şi în organismul uman. Aceste substanţe au rol dovedit în susţinerea sistemului imunitar şi în sinteza vitaminei D.
Vitamina D3 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și la menținerea sănătăţii oaselor şi a dinţilor.
Unic prin compoziţie: asigură cantitatea adecvată de DHA, vitamina D3 şi ulei din ficat de rechin într-un singur produs.
Mod de administrare:
Copii începând cu vârsta de 3 ani: 1-2 capsule pe zi, înainte de masă.
2 capsule asigură 258 mg DHA, 500 mg ulei din ficat de rechin şi vitamina D3 într-o cantitate de 1000 UI.
Precauţii: A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se consuma dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingredientele produsului.
Prezentare: 30 capsule masticabile.
Iskial® Junior este un brand al companiei USP, liderul pieţei farmaceutice de Consumer Healthcare din Polonia (medicamente fără prescripţie medicală, dispozitive medicale şi suplimente alimentare).

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Iskial Junior 3 ani+, 30 capsule, USP rOMANIA

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.