Iod Natural 500mcg, 60 capsule, Herbagetica

9980040476
9980040476
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
3118 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Reglează tiroida și accelerează metabolismul. 500 mcg Iod Natural per capsulă. Formă superioară naturală de Iod, extras din Fucus (algă marină brună), perfect asimilabil la nivelul glandei tiroide.
Produsul Iod Natural asigura aportul esenţial de Iod, pentru a completa deficitul alimentar.  Concentraţia de 500 mcg Iod/capsulă, asigură peste 333,33% din necesarul zilnic calculat de Iod. Iod Natural are o compoziție complexă alături de extractele de Ashwagandha și Salvie pentru a ajuta la buna funcționare a tiroidei si pentru a regla metabolismul.
Iod Natural contribuie la:
- Buna funcționare a glandei tiroide
- Funcționarea normal a sistemului nervos
- Producția normal de hormoni tiroidieni
- Buna funcționare cognitivă
- Scăderea nivelului estrogenilor
- Sănătatea pielii
- Scăderea hormonilor estrogenici
- Asigurarea confortului digestive
- Menținerea echilibrului mental
- Menținerea metabolismului energetic normal
Iod Natural este obținut dintr-o sursă foarte bogată de Iod, Alga Fucus (Fucaceae Fucus vesiculosus L.). Este un timp de algă, marină de culoare brună recunoscută pentru aportul de Iod pe care îl aduce și pentru susținerea activității tiroidiene.
Iodul extras din alga Fucus este sub formă de precursor natural al hormonilor tiroidieni T4 și T3. În această formă, Iodul este eficient în metabolizarea celor doi hormoni tiroidieni, proces care are loc în glanda tiroidă la nivelul celulelor foliculare tiroidiene.
Extractul de Ashwagandha din compoziție funcționează foarte bine pentru stabilizarea proceselor fiziologice, refacerea organismului, relaxarea sistemului nervos și echilibrarea secreției de hormoni tiroidieni.
Extractul de Salvie, care completează compoziția complexă a produsului Iod Natural, protejează tiroida de radicalii liberi și reduce volumul acesteia dacă este mărită.

Compozițe per 1 capsulă:
Extract de Fucus vesiculosus standardizat cu minim 0,20% iod(furnizând 500 mcg de Iod, 333 %VNR*) 250mg
Extract 5-8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera)standardizat cu minim 7% Withanolide și 1% Alcaloizi 75mg    
Fucus vesiculosus pulbere 75mg
Extract 4:1 de Salvie (Salvia officinalis) 50 mg

Mod de administrare:
- câte 1 capsulă pe zi

Precauții:
Nu se cunosc

Contraindicatii:
Hipertiroidie

Prezentare:
60 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Iod Natural 500mcg, 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.