Capsule Vegetale Goale Size 0 150 bucati, Cosmopharm

9980047014
9980047014
1
Capsule
Cosmopharm
Stoc limitat
2676 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 10:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

150 capsule vegetale goale, marimea 0, din hipromeloza, ideale in administrarea interna uleiurilor esentiale.

Ambalate in flacon PLA din plante, 100% biodegradabil.

Capsulele pot fi utilizate pentru administrarea uleiurilor sau pulberilor cu gust neplacut, care pot irita mucoasa bucala.

Acest procedeu permite o asimilare mai buna a uleiurilor, intrucat acestea ajung direct in stomac, unde se absorb direct la nivel gastric.

Mod de utilizare:

    Deschideti o capsula vegetala goala, introduceti cu seringa/picuratorul uleiul esential impreuna cu uleiul alimentar (masline, floarea soarelui, migdale, struguri), conform indicatiilor de pe prospect. Inchideti capsula.
    Se recomanda inghitirea imediata a capsulelor.

PRECAUTII DISCLAIMER/AVERTIZARE: prezentarea, proprietatile, indicatiile si modul de utilizare au la baza lucrari si publicatii stiintifice de specialitate, disponibile atat în format scris, cat si pe site-uri de referinta în aromaterapie și fitoterapie, precum și documentatia furnizorului sau producatorului de materie primă. Cu toate acestea, informațiile furnizate au un titlu pur informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Produsul nu vindeca, trateaza sau previne afectiuni. Pentru orice utilizare in scop medical vă rugam consultati medicul specialist. Produs monitorizat cu atenție pentru practici cu impact redus asupra mediului înconjurător.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Capsule Vegetale Goale Size 0 150 bucati, Cosmopharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.