Igienol Dezinfectant Universal Albastru, 1 Litru

9980036274
9980036274
1
Solutie
Interstar
Stoc epuizat
1797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Igienol Dezinfectant este special conceput pentru dezinfectare si curatare, fara clor.
Elimina 99,9% dintre bacterii, virusi si fungi, fara sa contina clor, deci fara efecte negative ale produselor dezinfectate pe baza de clor si are un miros placut.
Produsul este testat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie "Cantacuzino" si de Institutul National de Virusologie.
Este ideal pentru curatarea si dezinfectarea obiectelor cum ar fi: gresie, faianta, parchet, cada, vasul de toaleta, olita micutilor, cadita copiilor, chiuvete din baie si bucatarie, clante, intrerupatoare sau telefoane.

Este avizat de Ministerul Sanatatii.
Cantitate: 1L

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Igienol Dezinfectant Universal Albastru, 1 Litru

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.