Herpesprim 60 capsule, Herbagetica

9980039209
9980039209
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
3797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:19

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Stimulează activitatea sistemului imunitar în prezența virusului Herpes simplex
Limitează multiplicarea și recurența în organism a virusului
Are efect dermatoregenerator, favorizând refacerea ţesuturilor mucoase și a pielii
Calmează inflamația, roșeața și senzația de iritație
Are efect antioxidant
HerpesPrim se recomandă pentru mai multe tipuri de herpes, inclusiv cel oral, genital sau ocular.
Eficiența produsului HerpesPrim este dată de combinația unică de 13 extracte premium care acționează simultan, pe mai multe direcții pentru a combate herpesul.
HerpesPrim limitează multiplicarea și recurența virusului herpetic în organism prin extractele concentrate de Andrographis, Măslin, Astragalus, Ginseng-siberian, Lemn-dulce, Brusture, Roiniță, Neem și Ghimbir. Aceste extracte grăbesc refacerea zonelor afectate și stimulează activitatea sistemului imunitar.
HerpesPrim prin extractele de Andrographis, Măslin, Astragalus, Lemn-dulce, Neem, Giloy, Ghimbir și Zinc are efect imunostimulator. Prin acțiunea acestor extracte se activează celulele imunitare specializate și sunt protejate celulele sănătoase.
Efectul HerpesPrim aduce un beneficiu cheie pentru piele și țesuturile mucoase afectate. Extractele de Andrographis, Roinița, Giloy, Brusture, Ghimbir, Zinc și Neem. Acestea refac pielea afectată, reduc roșeața și iritația.
Compoziția produsului aduce și un excelent suport antioxidant. Prin extractele de Păpădie, Brusture, Ghimbir, Piper-negru și Neem pielea este protejată atât de factorii interni, cât și externi care pot provoca leziuni. În plus, extractele din HerpesPrim susțin și producția de colagen, asigurând un aspect plăcut al pielii.
Erupțiile cutanate cauzate de herpes se manifestă frecvent prin inflamație și senzația de iritație. Extractele de Astragalus,Păpădie, Brusture, Neem, Giloy și Piper-negru sunt eficiente în a reduce inflamație și senzațiile de iritație și arsură.
 

Mode de administrare

cate 2-3 capsule  zilnic

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Herpesprim 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.