Gel calmant ViraSoothe, pentru varicela, 50 g

5011309006513
5011309006513
1
Gel
Stada Hemofarm
Stoc epuizat
4617 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ce este Care ViraSoothe si ce face?
ViraSoothe contine Osmo 4, o tehnologie unica patentata, care s-a dovedit clinic ca alina simptomele pruriginoase ale varicelei prin racorirea pielii si implicit reducerea mancarimii. Protejand mediul pielii, permite vindecarea naturala a acesteia, ceea ce ajuta la reducerea aparitiei cicatricilor definitive.
Ingrediente: Glicerina, PEG-8, caprilil glicol, poliacrilat de sodiu, carbomer, hidroxid de sodiu si apa purificata. Nu contine conservanti.
Posibile efecte secundare:
In cazul unei alergii la unul dintre ingrediente, spalati zona cu apa si sapun si cereti sfatul medicului. Unii utilizatori pot avea o senzatie de furnicatura la aplicare.
Cum se foloseste Care ViraSoothe?
Este potrivit pentru copii cu varsta de peste 6 luni. Spalati-va si uscati-va pe maini inainte si dupa ce utilizati gelul. Inainte de prima utilizare indepartati sigiliul de siguranta de sub capacul tubului. Puneti o cantitate moderata de gel pe piele si masati usor. Aplicati de doua-trei ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie de calmare. Copiii cu varsta sub 6 luni trebuie sa fie tratati doar sub supraveghere medicala.
Unde poate fi aplicat Care ViraSoothe?
Poate fi folosit pe toata suprafata corpului si pe fata. Doar pentru uz extern.
Cand trebuie consultat doctorul?
Copiii cu varsta sub 6 luni si adultii care sufera de varicela, trebuie sa consulte un medic inainte de a utiliza Care ViraSoothe. Daca copilului dvs. ii creste febra, eruptia se intinde spre ochi sau daca pielea din jurul pustulelor se umfla, doare sau se inroseste, cereti imediat sfatul medicului. De asemenea cereti sfatul medicului, ca sa va asigurati ca va confruntati cu varicela.
Depozitare:
Depozitati la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. Nu utilizati dupa data de expirare indicata pe ambalaj.
Pastrati produsul departe de razele soarelui sau de orice sursa de caldura.
Precautii:
• Produsul este un dispozitiv medical, clasa a II-a.
• Evitati contactul cu ochii.
• Daca ajunge accidental in ochi, clatiti cu apa din abundenta. Daca iritatia persista, cereti sfatul medicului sau farmacistului.
• Nu lasati produsul la vederea si la indemana copiilor.
• Adultii, persoanele in varsta si copiii cu varsta sub 6 luni trebuie sa fie tratati sub supraveghere medicala.
• Daca aveti o sensibilitate la oricare dintre ingrediente, spalati zona afectata cu apa si sapun si cereti sfatul medicului.
• Daca este inghitit accidental, clatiti gura cu apa si cereti sfatul medicului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel calmant ViraSoothe, pentru varicela, 50 g

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.