Ceai Negru, 20 plicuri, Stef Mar

9980036449
9980036449
1
Ceai
Stef Mar
Stoc epuizat
339 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Recomandari:

Ceaiul negru se obtine prin fermentare din ceai verde.

Are un puternic efect energizant asemanator cu al cafelei.

Ceai negru Unul dintre cele mai apreciate ceaiuri in lumea intreaga pentru efectele si beneficiile sale este ceaiul negru.

Chiar si in eterna lupta cu kg. in plus ceaiul negru are un cuvant de spus: stimuleaza slabitul prin accelerarea metabolismului organismului. In acelasi timp, blocheaza efectele de ingrasare ale carbohidratilor.

Consumul de ceai negru duce la un metabolism extrem de activ, iar in consecinta organismul nostru poate arde grasimi si calorii pe tot parcursul noptii.

Ceaiul negru contine o cantitate enorma de substante polifenolice mai ales cathecina, acizi fenolici si antociani.

 Contine de asemenea si alti nutrienti precum tanin si alte vitamine. Prezenta acestor substante in ceaiul negru detoxifiaza si elimina toate toxinele din organism.

Mod de preparare:

1-2 plicuri la 200ml apa fierbinte, se lasa 3-5 minute acoperit. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Negru, 20 plicuri, Stef Mar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.