Camilia soluţie orală, 10 unidoze, Boiron

9980039278
9980039278
1
Solutie
Boiron
Stoc limitat
3197 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 19:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Camilia este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tulburările atribuite dentiţiei la sugari şi copii (dureri de dentiţie, iritabilitate, înroşirea obrajilor, diaree).
Compozitie:
Substanţele active pentru un recipient unidoză de 1 ml sunt:
Chamomilla vulgaris 9 CH 333,3 mg
Phytolacca decandra 5 CH 333,3 mg
Rheum 5 CH 333,3 mg.
Celălalt component este: apă purificată.
Mod de administrare:
Administrare orală.
- Spălaţi-vă bine pe mâini înainte de administrarea acestui medicament.
- La fiecare administrare folosiţi un nou recipient unidoză.
Doza recomandată este de 3 până la 6 recipiente unidoză în decurs de 24 de ore, de la 3 până la 8 zile. Dacă simptomele persistă după 3 zile de tratament, adresaţi-vă medicului dumneavostră sau farmacistului pentru a confirma dacă aceste simptome sunt atribuite dentiţiei.
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Prezentare:
10 unidoze x 1 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Camilia soluţie orală, 10 unidoze, Boiron

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.