Apa de gura Listerine Total Care Clean Mint, 250 ml, Johnson&Johnson

5010123730215
5010123730215
1
Solutie
Janssen Cilag
Stoc epuizat
2797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 15:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Folosita de 2 ori pe zi,acest produs curata si protejaza oferind gurii 6 beneficii:mentine gingii sanatoase;intareste smaltul dintilor impotriva cariilor;previne tartrul si ajuta la mentinerea sanatatii si albului dintilor;ucide pana la 99,9% din bacterii-fapt demonstrat in testele de laborator;respiratie proaspata pana la 24 ore.
Pentru a deschide sticla:apasati partile lise de pe dopul sticlei si desurubati.Pentru a inchide:rasuciti dopul paan se inchide.Mod de folosire:foarte eficienta daca este folosita dimineata si seara,dupa spalarea dintilor.
Utilizare:
Turnati 20ml(4 linguritex5ml fiecare)intr-un pahar,clatiti gura timp de 30 secunde,apoi scuipati.Nu lasati la indemana copiilor;contine alcool.
Nu e recomandata copiilor sub 12 ani.Nu folositi daca sigiliul este rupt sau perforat.Nu diluati,nu inghititi si nu beti direct din sticla.
Daca asimilati fluor si din alte surse cereti sfatul dentistului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Apa de gura Listerine Total Care Clean Mint, 250 ml, Johnson&Johnson

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.