Astha 15 Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

5949477000586
5949477000586
10
Pulbere
Sunwave
Stoc epuizat
2897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- datorita ingredientelor precum Malva sylvestris (Nalba de padure), Althaea officinalis (Nalba - mare) poate avea un efect calmant si emolient asupra gatului, faringelui si corzilor vocale;
- compozitia este imbogatita cu N-acetil-L-cisteina care poate proteja organismul de efectele radicalilor liberi si MSM (Metilsulfonilmetan), o forma oxidata de dimetilsulfoxid (DMSO), un compus organic de sulf care apare in mod natural in unele legume verzi si alte produse alimentare, in plus, se gasește si in corpul uman. 
Ingrediente:
Fiecare plic conține:
N-acetil-L-cisteina - 600 mg
MSM - 200 mg
Extract de Althaea officinalis - 5 mg
Extract de Malva sylvestris - 5 mg
Ingrediente: fructoza; N-acetil-L-cisteina (12%); corector de aciditate: acid citric; MSM (Metilsulfonilmetan) (4%); aroma de cola; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; extract uscat 1:4 din radacini de Nalba-mare/ Althaea officinalis (maltodextrină, dioxid de siliciu) (0,1%); extract uscat 1:4 din flori și frunze de Nalbă de padure/ Malva sylvestris (maltodextrină, dioxid de siliciu) (0,1%); indulcitori: sucraloza si glicozide derivate din steviol.
Precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei de expirare inscrisa pe ambalaj.
Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.
Mod de utilizare:
Oral - 1 plic pe zi.
Plicul se dizolva intr-o cantitate suficienta de apa.
Produs recomandat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.
Prezentare:
10 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Astha 15 Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.