Vitreonorm, 30 capsule, NTC Italia

9980047642
9980047642
1
Comprimate
Bgp Pharma
Stoc limitat
4197 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 January • 17:25

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Supliment alimentar ce are în compoziție colagen hidrolizat și glucozamină. În plus, conține și extract de Viță-de-vie care contribuie la menținerea fluxului sangvin în limite normale, precum și vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ingrediente:
- colagen hidrolizat; clorhidrat de glucozamină sulfat de potasiu; capsula, gelatină colorant/dioxid de titan; extract apos (maltodextrină,dioxid de siliciu) din frunze de Viță-de-vie(Vitisvinifera), standardizat la 5% polifenoli; vitamina E/acetat de tocoferil(amidon modificat de porumb,dioxid de siliciu); amidon pregelatizat; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași; dioxid de siliciu.
*Valoare Nutrițională de Referință, conform Reg.European 1169/2011
Ingrediente active:
Doza zilnica (1 capsulă)%VNR
- colagen hidrolizat 200 mg, glucozamină 100 mg, extract de Viță-de-vie 85 mg, Vitamina E 12mg.

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi, cu apă necarbogazoasă la temperatura camerei.
Atenționări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Precauții:
A nu se consuma de către persoane alergice la oricare dintre ingrediente. Produs destinat persoanelor adulte.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitreonorm, 30 capsule, NTC Italia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.