Fiole cu Retinol, 20 buc x2ml, Gerovital H3 Equilibrium

5943000101535
5943000101535
1
Fiole
Gerovital Equilibrium
Stoc epuizat
11981 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gerovital H3 Prof. Dr. A. Aslan Equilibrium – Fiole cu retinol conţin un amestec de retinoizi: vitamina A - palmitate şi Retinol stabilizat - ingredienţi recunoscuţi pentru acţiunea de ameliorare a fenomenelor de fotoîmbătrânire, prin reînnoirea epidermei din profunzime spre exterior, prin ameliorarea ridurilor şi redarea aspectului uniform, neted şi tineresc.
Gama profesională. Testat dermatologic.
Ingrediente active
Vitamina A - palmitate şi Retinol stabilizat
Dimethyl Isosorbide din compoziţie cunoaşte o îndelungată practică de utilizare în medicină şi cosmetică, în scopul maximizării efectelor unor produse, datorită capacităţii ridicate de penetrare în profunzimea dermului şi a completei lipse de toxicitate. 
Mod de utilizare
Se pot utiliza de 3-4 ori pe săptămână, pe un ten curat, singure, sau în asociere cu alte produse de întreţinere complementare. Nu este necesar să se utilizeze împreună cu alte produse cu vitamina A sau alţi retinoizi. În perioada tratamentului cu retinol se va evita expunerea la razele ultraviolete.
În sezoanele însorite se va folosi o cremă ecran, cu factor de protecţie mediu sau ridicat.
Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.
Se va evita contactul cu ochii! DOAR PENTRU UZ EXTERN!
Gama Gerovital H3 Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice și întreținerii acasă a tratamentelor efectuate în saloane.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fiole cu Retinol, 20 buc x2ml, Gerovital H3 Equilibrium

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.