Ultra Vitamina D3 2000 U.I., 96 tablete, Vitabiotics

9980036956
9980036956
1
Comprimate
Vitabiotics
Stoc epuizat
2263 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 8 February • 17:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Ultra® Vitamina D₃ este un supliment alimentar ce conține vitamina D3, care este produsă în principal de către piele în prezența luminii solare (UVB).
Este recomandat să se mărească aportul alimentar de vitamina D în lunile de iarnă, atunci când organismul are o capacitate limitată de a produce cantități suficiente de vitamina D. Vitamina D contribuie la menținerea sănătății
sistemului osos și a dinților, la absorbția normală și utilizarea calciului, la procesul de diviziune celulară, cât și la funcționarea normală a sistemului imunitar și menținerea funcției normale a sistemului muscular. Aportul
adecvat de vitamina D este esențial în special persoanelor pentru care expunerea la soare este limitată sau nerecomandată
Ingrediente:
- stabilizator: maltodextrină, agent de încărcare: celuloză, microcristalină, înveliș tabletă (glicerină vegetală; colorant: hipromeloză, dioxid de titan, glicerină), agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, acid stearic, stearat de magneziu, vitamina D₃ (colecalciferol) 2000 U.I. (50 μg).
Nu conține: coloranți artificiali, conservanți, lactoză, drojdie. Produsul poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă.
Mod de administrare:
Adulți: 1 tabletă pe zi, la masa principală, cu apă sau un lichid rece. A nu se mesteca.
Prezentare:
96 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ultra Vitamina D3 2000 U.I., 96 tablete, Vitabiotics

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.