Ultra Vitamina C Fizz, 20 tablete efervescente, Vitabiotics

9980037832
9980037832
1
Efferv
Vitabiotics
Stoc epuizat
2997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu indulcitori
Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
Formula care se absoarbe usor
Potrivit pentru vegetarieni
Nu contine aspartam
Ingrediente:corectori de aciditate: bicarbonat de sodiu, vitamina C (acid ascorbic), (1000mg), acid citric, indulcitori: sorbitol si sucraloza, aroma naturala de portocala, amidon de porumb, colorant din sursa naturala: betacaroten si pudra de sfecla rosie, citrat de zinc (5mg).
Mod de administrare:
Adulti: 1 tableta pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa.Contine polioli, consumul excesiv poate avea efecte laxative.
A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Ca si in cazul altor suplimente alimentare, cereti aviz de specialitate inainte de utilizare, daca sunteti sub supraveghere medicala, insarcinata, alaptati, suferiti de epilepsie, alergii alimentare sau sunteti alergic la oricare dintre ingrediente.

Informatii nutritionale/tableta:
Vitamina C 1250 % NRV*
Zinc 50 % NRV*
 *NRV - Valoarea de referinta a nutrientilor/miligram - mg

Conditii de pastrare:
A se pastra in loc uscat, ferit de lumina si caldura, la o temperatuira sub 25 grade Celsius, in ambalajul original. A nu se utiliza produsul, daca sigiliul este rupt la cumparare.
A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul datei inscriptionate la baza tubului
Cantitate neta: 84g
Tara de origine: Anglia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ultra Vitamina C Fizz, 20 tablete efervescente, Vitabiotics

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.