Ulei esential de Pin R21, 10 ml, Fares

9980026231
9980026231
1
Ulei
Fares
Stoc epuizat
1139 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ulei esential de Pin, R21
Ingrediente:
Ulei esential de pin (Pinus silvestris), care contine: pinen, limonen, silvestren.
Pinul este un conifer impozant care creste mai ales in nord-estul Rusiei, in Scandinavia si nordul Europei. Se cunosc in prezent peste 80 de specii ale acestui arbore magnific.
Aproape necunoscut civilizatiei antice egiptene, pinul a fost insa extrem de apreciat de greci si arabi, care i-au recunoscut calitatile curative. El se folosea in special sub forma de inhalatii. S-a constatat ca populatiile care locuiesc in apropierea padurilor de pin au foarte rar disconfort respirator.
Vaporii de ulei esential ajung in caile respiratorii odata cu inspiratia, producand aici o serie de efecte benefice.
Utilizare pentru trup si suflet
Uleiul esential de pin este foarte bun pentru a improspata mirosul incaperilor, atunci cand este folosit sub forma de candele.
O metoda placuta de a alunga stresul si oboseala unei zile lungi este de a face o baie cu ulei de pin.
Uleiul de pin este util in stari de slabiciune si oboseala, usureaza respiratia si elimina disconfortul respirator. El aduce o nota de prospetime si abordare pozitiva a vietii.
Mod de intrebuintare:
Uz extern, utilizand candela, masajul, inhalatii sau in apa de baie.
Prezentare:
10 ml.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei esential de Pin R21, 10 ml, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.