Test Rapid Covid Antigen Saliva 1bucata, Faspit

9980040291
9980040291
1
Test
Iossocial Media
Stoc epuizat
970 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Test rapid antigen din saliva pentru depistarea SARS-COV-2 (COVID-19) cu metoda de prelevare printr-o proba de saliva, ce poate fi colectata cu usurinta, fara durere si fara a fi nevoie de un exsudat nazal/faringian. Prelevarea probei de saliva elimina durerea si disconfortul pacientilor fata de testarea clasica nazofaringiana fiind o metoda non-invaziva. Ttestul permite depistarea virusului SARS CoV-2 din saliva de la nivelul cavitatii bucale (gura).
Saliva s-a dovedit a fi un specimen clinic valoros pentru detectarea SARS CoV-2. La fel ca testele clasice care utilizeaza colectarea prin tampoane (betisoare) nazofaringiene si alte tipuri de tampoane (betisoare) nazale, aceste teste de saliva se bazeaza pe tehnologia PCR, care amplifica cantitati mici de material genetic viral pentru a facilita detectarea virusului SARS CoV-2. Pe scurt, antigenul SARS-CoV-2 din proba se leaga cu anticorpii anti-SARS-CoV-2 nucleocapsid marcati in aur coloidal din cartus pentru a forma imunocomplexele, pentru afisare a prezentei virusului.
Caracteristici:
Sensibilitate clinica: 92.79% (95% CI: 86.29 – 96.84%);
Specificitatea clinica: 99.59% (95% CI: 97.76 – 99.99%);
Acuratete: 97.48% (95% CI: 95.27 – 98.84%);
Afisare rezultat in cca 12 minute;
Precautii: Testul se adimistreaza de catre personal medical calificat!
Forma de prezentare: 1 bucata

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test Rapid Covid Antigen Saliva 1bucata, Faspit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.