Masca Chirurgicala pentru Copii, 1 bucata, Flippy

6426485336825
6426485336825
1
Dispozitiv
Henan Kangdi
Stoc epuizat
122 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Masca faciala simpla este un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura, pentru a asigura protectie respiratorie de baza. Dimensiunea este pentru copii.
Rezistenta produs
3 straturi
Masca este confectionata din 3 straturi de filtrare ce izoleaza purtatorul de poluarea aerului exterior, praful, aburi si alte particule in suspensie. Utilizarea corespunzatoarea poate minimiza contaminarea cu microorganisme precum virusuri si bacterii si poate preveni imprastierea acestora pe cale aeriana.
Sistem de ajustare
Masca este prevazuta cu lamela metalica si se adapteaza perfect formei fetei. Masca acopera nasul, gura si barbia pentru o protectie completa.
Sistem de prindere
Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.
Tip Produs
Produsul este clasificat ca fiind masca faciala simpla. Acest tip de clasificare se refera la numarul de 3 straturi, calitatea la standard EU, dimensiunea de 3 microni a particulelor filtrate, eficienta filtrare de peste 80%, cu o eficienta Standard.
Mod de folosire:
Prindeti masca cu elasticul de urechi si asigurati-va ca nasul si barbia sunt acoperite,la fel si fata.
Apasati portiunea metalica (din partea de sus a mastii) de nas, astfel incat sa ia forma nasului si sa fie bine acoperit.
Apasati bine masca pe fata si asigurati-va ca se potriveste fetei dumneavoastra.
Masca este un produs de unica folosinta.
Pretul afisat peste per masca, cutia contine 50 bucati
ATENTIE!
Acest produs NU SE POATE RETURNA din motive de igiena.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Masca Chirurgicala pentru Copii, 1 bucata, Flippy

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.