Test Rapid Covid Antigen pentru Nas, 1 bucata, Wizbiotech

6971100210917
6971100210917
1
Test
Wizbiotech
Stoc epuizat
987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Test rapid COVID-19, NAZAL, antigen SARS COV-2, 1BUC WIZBIOTECH - XIAMEN WIZ BIOTECH CO.
Test antigenic rapid pentru a detecta infecția cu virusul SARS-CoV-2 sau ECHIVALENT.
Testul rapid antigenic DIY (self test) SARS Covid-19 marca Wiz Biotech este un test simplu pentru a detecta infecția cu virusul SARS-CoV-2 folosind aur coloidal.
Testul se efectuează cu ajutorul unei probe prelevate din ambele nări. Testul este utilizat pentru detectarea calitativă a antigenelor SARS-CoV-2 (proteina nucleocapside), printr-o probă biologică nazală la persoanele i) cu suspiciune de infecție cu COVID-19. Testul este ușor de utilizat, ceea ce îl face potrivit pentru toate grupele de vârstă. Potrivit pentru copii, elevi, adolescenți, studenți, adulți, vârstnici
Puteți efectua testul rapid antigenic al virusului SARS Covid-19 din confortul casei dumneavoastră.
Procesul este rapid și ușor. Kitul contine tot ce ai nevoie pentru a efectua testul, vei avea nevoie doar de un dispozitiv pentru masurarea orei (un ceas sau un telefon). În plus, conține instrucțiuni detaliate de utilizare cu text și fotografii.
Test COVID-19 DIY în confortul casei tale.
Beneficiile testului rapid Wiz Biotech SARS Covid-19 Antigenic DIY: Potrivit pentru toate vârstele, poate fi efectuat din confortul casei dvs., o alegere excelentă pentru angajații și elevii odlična izbira za.
Wiz Biotech SARS Covid-19 Antigenic DIY Quick Test are certificat CE. Aceasta înseamnă că respectă legislația europeană privind dispozitivele medicale.
Mod de utilizare
Toate informatiile sunt prezentate in prospect, urmati pasii de acolo.
Continut pachet test COVID nazal:
1 test + toate accesorile necesare
Test rapid COVID-19, NAZAL, antigen SARS COV-2, 1BUC WIZBIOTECH - XIAMEN WIZ BIOTECH CO.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test Rapid Covid Antigen pentru Nas, 1 bucata, Wizbiotech

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.