Test Rapid Covid Antigen 1 Bucata, Nazofaringian, Boson

9980039684
9980039684
1
Test
Boson
Stoc epuizat
1497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Folosind un tampon nazal, nazofaringian sau orofaringian pentru a obtine proba de fluid, testele antigen pot produce rezultate in cateva minute. Deoarece aceste teste sunt mai rapide si mai putin costisitoare decat testele moleculare, expertii considera ca testele antigen sunt mai practice de utilizat pentru un numar mare de oameni. Deoarece testul antigen poate avea o specificitate ridicata, un rezultat pozitiv al testului antigenului este considerat foarte precis.
CARACTERISTICI TEHNICE
- Sensibilitate clinica: 96,17%
- Specificitate clinica: 99,16%
- Acuratete: 98,25%
- Produs listat in ANEXA I: Lista comuna a testelor rapide de antigen, astfel cum a fost convenita de statele membre la 17 februarie 2021, recunoscut reciproc in statele Uniunii Europene.
- Produs prezent in lista comuna a testelor rapide recomandate de Ministerul Sanatatii.
- Prin testarea mostrei nazale, se reduce semnificativ disconfortul.
Rapid, usor si convenabil
Rezultate in 15-20 de minute, simplu de utilizat
Depozitare
Depozitare la temperatura camerei si termen de valabilitate de 18 luni

UTILIZARE
Cardul de testare rapida antigen SARS-CoV-2 este un test in vitro intr-o singura etapa bazat pe imunocromatografie. Este conceput pentru determinarea rapida calitativa a antigenului virusului SARS-CoV-2 din tampoane nazale, tampoanele nazofaringiene sau tampoanele orofaringiene de la persoane suspectate de COVID-19 de catre furnizorul lor de asistenta medicala, in primele sapte zile de la debutul simptomelor. Cardul de testare rapida a antigenului SARS-CoV-2 nu poate fi utilizat ca baza pentru diagnosticarea sau excluderea infectiei cu SARS-CoV-2.Cardul de testare rapida a antigenului SARS-CoV-2 detecteaza proteina nucleocapsidica SARS-CoV-2 (proteina N). Teoretic, variantele genetice ale SARS-CoV-2 cu mutatii ale proteinelor non-nucleocapsidice nu afecteaza performanta produsului.
PRINCIPIU
Cardul de testare rapida a antigenului SARS-CoV-2 este un dispozitiv cu flux lateral imunocromatografic care foloseste principiul metodei dublu anticorp sandwich. Anticorpii anti-SARS-CoV-2 conjugati cu aur coloidal sunt imobilizati in faza uscata pe dispozitivul de testare. Cand se adauga specimenul, acesta migreaza prin difuzie capilara prin banda pentru a rehidrata complexele conjugate cu aur. Daca sunt prezenti la sau peste limita de detectare, antigenele virale SARS-CoV-2 vor reactiona cu complexele conjugate cu aur pentru a forma particule, care vor continua sa migreze de-a lungul benzii pana in zona de testare (T) unde sunt capturate de anticorpii imobilizati anti-SARS-CoV-2 pentru a forma o linie rosie vizibila. Daca nu exista antigeni virali SARS-CoV-2 in specimen, nu va aparea nicio linie rosie in zona de testare (T). Complexele conjugate cu aur vor continua sa migreze singure pana cand vor fi capturate de anticorpul imobilizat in zona de control (C) pentru a forma o linie rosie, care indica validitatea testului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test Rapid Covid Antigen 1 Bucata, Nazofaringian, Boson

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.