Test rapid anticorpi neutralizanti Covid 19 post vaccinare, 2 Buc, Dds Diag

9999945566
9999945566
1
Test
Dds Diagnostic Srl
Stoc epuizat
4997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Trusa de testare rapidă anticorpi anti SARS-COV-2 detectează anticorpii neutralizanti si pe cei de protectie atât post infectie cât si post-vaccinare. Testele sunt foarte sensibile si specifice, având o acuratete de peste 99%.
După prima doză de vaccin, la persoanele care nu au fost infectate cu SARS-COV-2, IgG poate fi absent sau într-o cantitate foarte redusă;
După rapel, începând cu ziua 5-6 post-vaccinare, IgG este prezent. Concentratia creste progresiv în zilele următoare (banda IgG se intensifică vizibil de la o zi la alta);
Persoanele care au fost infectate cu SARS-COV-2 dezvoltă anticorpi IgG post vaccinare după prima doză;
Reactia sistemului imunitar post-vaccinare este foarte asemănătoare cu cea indusă de infectia cu SARS-Cov-2, de aceea pot apărea si anticorpi IgM într-o cantitate foarte redusă.
Detectia si monitorizarea nivelului de anticorpi neutralizanti IgG este importantă pentru evaluarea protectiei anti Covid-19 după infectie si după vaccinare.
Evaluează răspunsul sistemului imunitar post-infectie si post-vaccinare
Rezultat in max. 10 min.
Testele sunt foarte sensibile si specifice, având o acuratete de peste 99%.
Eficacitate ridicata
Prelevarea probelor și interpretarea rezultatelor trebuie facută doar de catre personal medico-sanitar calificat.
Ai sau nu simptome, cea mai bună decizie în această perioada este folosirea unui test rapid Anticorpi Neutralizanți. Ușor de utilizat și foarte eficient, testul indică infecția la persoane simptomatice cât și asimptomatice, având performanțe de diagnostic similare cu testul RT-PCR.
Pentru uz profesional
Trusa de testare rapidă DDS Diagnostic pentru IgM/IgG anti SARS-COV-2 detectează anticorpii neutralizanți și cei de protecție atât post infecție cât și post-vaccinare.
Studiile clinice efectuate de către DDS Diagnostic și alte instituții de specialitate pe testele de anticorpi la persoane care s-au vaccinat, comparativ cu metoda prin chemiluminiscență, au revelat următoarele:
După prima doză de vaccin, la persoanele care nu au fost infectate cu SARS-COV-2, IgG poate fi absent sau într-o cantitate foarte redusă;
După rapel, începând cu ziua 5-6 post-vaccinare, IgG este prezent. Concentratia crește progresiv în zilele următoare (banda IgG se intensifică vizibil de la o zi la alta);
Persoanele care au fost infectate cu SARS-COV-2 dezvoltă anticorpi IgG post vaccinare după prima doză;
Reacția sistemului imunitar post-vaccinare este foarte asemănătoare cu cea indusă de infecția cu SARS-Cov-2, de aceea pot apărea și anticorpi IgM într-o cantitate foarte redusă.
Testele sunt foarte sensibile și specifice, studiile clinice realizandu-se cu imunoglobuline standardizate (IgM/IgG specifici proteina spike), de înaltă puritate.
Trusele de testare rapidă pentru Anticorpi IgG/IgM dezvoltate de DDS Diagnostic au următoarele caracteristici:
IgG
Sensibilitatea relativă: 99.38%
Specificitatea relativă: 100%
Acuratețe: 99.57%
IgM
Sensibilitatea relativă: 99.07%
Specificitatea relativă: 100%
Acuratețe: 99.56%
Important! Detecția și monitorizarea nivelului de anticorpi neutralizanți IgG este importantă pentru evaluarea protecției anti Covid-19 după infecție și după vaccinare

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test rapid anticorpi neutralizanti Covid 19 post vaccinare, 2 Buc, Dds Diag

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.