Tensiometru automat pentru brat Omron M2 Basic/2022 Basic, tehnologie Intellisense

9980046291
9980046291
1
Dispozitiv
Omron
Stoc epuizat
26647 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acest aparat este un monitor digital recomandat pentru măsurarea tensiunii arteriale şi a pulsului la pacienţii adulţi. Aparatul detectează bătăile neregulate ale inimii în timpul măsurării şi emite un semnal de avertizare în momentul afişării datelor. Aparatul este destinat în principiu utilizării generale la domiciliu.
Cu OMRON M2 / X2 Basic, puteti masura tensiunea arteriala confortabil, rapid, si precis. El inglobeaza tehnologia Intellisense care elimina disconfortul umflarii peste masura a mansetei. De asemenea, poate detecta aparitia pulsului neregulat in timpul monitorizarii obisnuite a tensiunii arteriale.
Masoara tensiunea arteriala (sistolica si diastolica), pulsul si detecteaza bataile neregulate ale inimii (IHB - Irregulat Heart Beat).
Tensiometru validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati. OMRON M2 / X2 Basic = validat clinic prin protocol ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune) si BHS (British Hipertension Society).
Bataile neregulate ale inimii
In momentul in care tensiometrul detecteaza batai neregulate ale inimii un simbol de avertizare va aparea pe ecran in timpul masuratorii. De asemenea, M2 are un indicator pentru nivelul hiperntensiunii care arata daca tensiunea arteriala este peste limitele normale.
Tehnologie Intellisense
Omron Intellisense este o tehnologie avansata pentru tensiometre. Un tensiometru cu tehnologia intellisense umfla manseta pana la nivelul ideal de masurare, astfel fiecare masuratoare este exacta pentru fiecare utilizator in parte.
Usor de folosit
Tensiometreul Omron M2 va permite sa masurati cu usurinta tensiunea arteriala in comfortul locuintei in doar cativa pasi. Dupa pozitionarea utilizatorului si a mansetei, trebuie doar apasat butonul de start pentru a porni masuratoarea.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tensiometru automat pentru brat Omron M2 Basic/2022 Basic, tehnologie Intellisense

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.