Magneziu Organic 60 capsule, Herbagetica

9980015385
9980015385
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
2697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Favorizează asimilarea calciului şi vitaminizarea organismului cu vitaminele B, normalizează glicemia, antispastic,antistres natural

Magneziul natural este un oligoelement esenţial în buna funcţionare a organismului, intervenind în majoritatea proceselor biologice. 

Contribuie la:

protejarea sistemului cardiovascular

- menţine ritmul cardiac normal şi tonifică inima

- normalizează tensiunea arterială

asimilarea Calciului şi consolidarea oaselor

asimilarea Potasiului şi a Fosforului

combaterea spasmelor (generale şi bronşice)

vitaminizarea organismului cu vitaminele B

stoparea formării calculilor renali

normalizarea glicemiei

stimularea fertilităţii

diminuarea anxietăţii şi reducerea oboselii

Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):
Corpul unei fiinţe umane de vârstă adultă conţine aproximativ 25 de grame de Magneziu, din care mai mult de 50% se găseşte în oase, 25% în ţesutul muscular, restul repartizându-se în inimă, ficat, rinichi, tubul digestiv şi în plasmă. O cantitate infimă de magneziu se află în sângele nostru, dar acesta are un rol extrem de important pentru funcţionarea organismului, care în absenţa acestui mineral constitutiv intră în colaps.

Beneficiile Magneziului: 
Magneziul ajută la reglarea zahărului din sânge şi la menţinerea sănătoasă a inimii prin transportul propice al Potasiului, Calciului precum şi al altor nutrienţi, prin membranele celulare. Acest mineral este de asemenea un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, iar ulterior conducând la eliminarea acestora. Magneziul influenţează nivelul de serotonină precum şi hormonul melatonină, cel care reglează somnul. Mai mult, Magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.
Magneziul alcalinizează organismul echilibrând pH-ul, şi ajută la o bună desfăşurare a acţiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.
Prezentare 60 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Magneziu Organic 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.