Stopstress, 20 capsule, Good Days Thera

6427280000607
6427280000607
1
Capsule
Good Days Thera
Stoc epuizat
3252 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

STOPstress™ este un anxiolitic moderat, ajutor natural in cazuri de epuizare psihica, stres, anxietate, depresie. Promoveaza o stare generala de bine, calm si relaxare.
O formula antistres inovatoare - Hypnox® Complex™ - pe baza de hidrolizat proteic din lapte, imbogatit cu vitamina C,care ajuta la mentinerea sanatatii psihice.
Hidrolizatul proteic din lapte este o substanta naturala testata clinic cu efecte antistres, relaxante si anxiolitice. Continut standardizat in fiecare capsula de min. 1,8% decapeptida bioactiva.
Utilizat conform prospectului, nu are efecte secundare sau reactii adverse, precum afectarea capacitatii cognitive, somnolenta, moleseala, dependenta, fiind posibil consumul in mod regulat.
Hidrolizatul proteic din lapte este o substanta 100% naturala care detine certificare GRAS (“Generally Recognized As Safe” – General Recunoscut ca fiind Sigur) – notificare emisa de catre expertii FDA din SUA, care certifica o anumita substanta alimentara ca fiind 100% sigura pentru consumul uman.
Fabricat respectand standardele GMP (Good Manufacturing Practice) – garantia calitatii.
Ingrediente:  Hypnox® Complex™ / amestec de hidrolizat proteic din lapte natural și vitamina C/acid ascorbic); capsulă: gelatină, colorant /dioxid de titan; emulsifiant: săruri de magneziu ale acizilor grași. 

Mod de administrare:  Ocazional sau pe termen lung, se ia 1 capsulă în timpul mesei. În situații deosebite sau pentru persoane supraponderale, se poate lua 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, în timpul mesei. 

Condiții de păstrare: A se păstra înt-un loc loc uscat și ferit de lumină, la temperaturi de până la 25ºC. 

Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează. Contraindicat persoanelor alergice la proteinele din lapte și celor care prezintă intoleranță la lactoză. Utilizat conform prospectului, Barny's® Stopstress™ nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse cunoscute. 

Prezentare:  20 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Stopstress, 20 capsule, Good Days Thera

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.