Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma

8424409957833
8424409957833
1
Capsule
Naturapharma
Stoc limitat
5797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stomahon Lax este o soluție NOUĂ cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat.
Cele 5 ingrediente active lucrează împreună pentru a restabili ritmul intestinal normal și a confortului interior:
Indicații:
Senna – contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; utilă în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului. Crusin – contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului; susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe. Nalba-de-padure – susține peristaltismul intestinal; susține tranzitul intestinal; susține o funcție intestinală regulată; contribuie la confortul digestiv; contribuie la susținerea digestiei. Bacteriile lactice sunt microorganisme benefice pentru flora intestinală.
Ingrediente
Cantitate per 1 capsulă
% VNR*
Extract de Senna
senozide
200 mg
40 mg
**
Extract de Crusin
cascarozide A
150 mg
15 mg
**
Extract de Nalba-de-padure
100 mg
**
Mix de bacterii lactice (Bacillus subtilis, Lactobacillus casei)
20 mg
**
*Valori nutriționale de Referinţă calculate cf. Regulament 1169/2011; ** doza zilnică nu a fost stabilită
Ingrediente: extract din frunze de Senna (Cassia angustifolia), cu 20% senozide; extract din scoarta de Crusin (Rhamus purshiana), cu 10% cascarozide A; capsulă: gelatină; agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract 5:1 din parti aeriene de Nalba-de-padure (Malva sylvestris); mix de bacterii lactice (15 miliarde UFC Bacillus subtilis, 15 miliarde UFC Lactobacillus casei); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.
Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi.
Contraindicații: persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Nu conține alergeni.
Nu conține OMG-uri
* Acest produs conține ingrediente naturale, astfel încât pot exista variații sau decolorări ale capsulelor, care nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare.
Ambalaj: 15 capsule x 700 mg | Cantitate netă: 10,5 g
Producător: Plantapol - Spania, C / G 18, Pol.Malpica - Alfinden, La Puebla Del Alfinden Zaragoza, Spania pentru NATURPHARMA BULGARIA Ltd , Janko Sofiinski str 21, 1164, Sofia, Bulgaria

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.