Sovrozin 10 Supozitoare 1.5g Elzin Plant

9980047606
9980047606
1
Supozitor
Elzin Plant
Stoc limitat
2167 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 18:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema solida (supozitoare) cu sovarf, rozmarin si rasina de conifere.
Este un produs cosmetic cu ingrediente active naturale destinat igienei intime externe a organelor uro-rectale si genitale.
Actiuni: hemostatica, antiseptica, antiimflamatoare, astringenta, cicatrizanta, dezinfectanta.
Utilizare: uz extern, in afectiuni hemoroidale, degeraturi, in afectiuni cutanate, afectiuni ale mucoaselor, fistule si fisuri anale
Ingrediente active: extract hidroalcoolic si uleios de sovarf, rosmarin, rostopasca, iarba mare, galbenele, scoarta de stejar, extract uleios de rasina de conifere, laptisor de matca, ulei de catina, ceara de albine
Ingrediente INCI: ORIGANUM VULGARE EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CHELIDONIUM MAJUS, INULA HELENIUM EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS ,QUERCUS CORTEX, PINE RESIN, hippophae RHAMNOIDES, BEESWAX. 
Mod de utilizare:
Adulti: 1 supozitor de 3 ori pe zi, 21 de zile pe luna, 3 luni consecutiv cu un control inainte de data inceperii tratamentului si unul dupa terminarea tratamentului.
Copii: 10-18 ani: 1 supozitor de 2 ori pe zi, 14 zile pe luna.
Copii sub 10 ani: folosirea supozitiorului se face numai dupa un control medical si acordul medicului.
Atentionari: Nu poate fi utilizat de persoanele care au alergie la unul din ingredientele folosite. A nu se lasa la îndemâna copiilor! Acest produs se poate elibera fara prescriptie medicala. Folositi dozele indicate. Daca apar fenomene neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. Mod de utilizare: Aplicatii locale de 2-3 ori pe zi în zonele afectate.
Contraindicatii: nu se cunosc. Foarte rar pot aparea senzatii de usturime care inceteaza la intreruperea tratamentului.
A se pastra la loc uscat si racoros la temperatura de 15-25°C. 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sovrozin 10 Supozitoare 1.5g Elzin Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.