Solutie izotonica SeptoZINC, 10 ml, Unimed Pharma

8588000227860
8588000227860
1
Pic Oft
Unimed Pharma
Stoc limitat
2242 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 12:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- are efect dezinfectant (antimicrobian și antiviral) la nivelul ochiului;
- pentru prevenția și tratamentul adjuvant al infecțiilor oftalmice;
- este o soluție izotonă, sterilă pentru spălarea ochilor cu adiție de substanțe antiseptice și cu acțiune sinergică (gluconate de zinc și clorură de benzalconiu);
- gluconatul de zinc formează un strat protector pe suprafața mucoasei conjunctivale, sub care poate avea loc regenerarea celulelor, ceea ce contribuie la restaurarea stării fiziologice în sacul conjunctival al ochiului.
Mod de utilizare:
Prevenția și tratamentul suportiv al infecțiilor oftalmice. Este destinat pentru instilații oculare și pentru spălarea pe termen scurt a ochilor. Pentru adulți, adolescenți și copii cu vârsta mai mare de 1 an.
Ingrediente:
Gluconat de zinc, Clorura de Benzalconiu.
Prezentare:
10 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Solutie izotonica SeptoZINC, 10 ml, Unimed Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.