Scutece Pampers Nr.6, 36 bucati, Active Baby-Dry

9980036693
9980036693
1
Scutece
Pampers
Stoc epuizat
5355 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Scutece pentru copii Active Baby sunt sunt usor de aplicat, chiar si in timp ce bebelusul sta in picioare sau se misca. Pe masura ce bebelusul devine din ce in ce mai activ, nimic nu ar trebui sa-i limiteze miscarea, deci este important sa alegeti scutecul ce lasa copilul sa exploreze imprejurimile neintrerupt.
Beneficii:
Scutece au un interior extrem de absorbant;
Ofera protectie in absorbtie si la indepartarea efectiva a scutecului;
Are un material moale si confortabil, pe toate partile;
Benzile laterale flexibile au cusaturi de rupere, ce asigura o manipulare usoara.
Mod de utilizare: trebuie doar sa rupeti partile laterale, sa rulati scutecul vechi si sa il aplicati pe cel nou. Deoarece schimbarea este usoara si distractiva, se pot utilizata pe tot parcursul zilei si noptii.
Mod de prezentare: un pachet cu 36 bucati.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Scutece Pampers Nr.6, 36 bucati, Active Baby-Dry

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.