Scutece chilotel Pampers Baby-Dry 3 Midi, 6-11kg, 26 buc

99856112445
99856112445
1
Scutece
Pampers
Stoc epuizat
3262 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Pentru ca fiecare dimineata sa fie una fericita, ai acum scutecele-chilotel Pampers. Cu Micro Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, acestea ofera protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii.

Moale ca de bumbac

Realizat din materiale moi ca de bumbac* pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil in scutecul-chilotel *Produsul nu contine bumbac

Fixare de jur-imprejur

Fixarea elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la formele si miscarile bebelusului pentru o ajustare perfecta in orice pozitie.

2 zone uscate

Izoleaza lichidul departe de pielea bebelusului.

Pielea respira
Microporii lasa aerul proaspat sa patrunda in scutec si aerul umed din interior sa iasa, pentru ca pielea bebelusului sa ramana uscata.

Review

General

Tip produs Chilotei
Tip scutec Unica folosinta
Marime 3
Recomandat pentru Baieti, fete
Cantitate pachet 26
Varsta 3-9 luni
Interval greutate 6-11 kg
Material Textil
Functii Fixare de jur-imprejur, pielea respira.

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Scutece chilotel Pampers Baby-Dry 3 Midi, 6-11kg, 26 buc

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.