Reudol Gel 150ml, Pharmalife

9980024287
9980024287
1
Gel
Pharmalife
Stoc epuizat
3243 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Reudol de la Pharmalife este un gel pe baza de plante recomandat pentru tratarea durerilor de muschi si articulatii, foarte util in caz de reumatism.

Contine arnica si gheara-diavolului, doua plante cu proprietati miraculoase in astfel de tratamente.

Reudol gel de la Pharmalife are actiune imediata si este indicat in caz de accident la nivelul tendoanelor, daca apare si inflamarea zonei respective.

Se aplica prin masaj delicat la nivelul pielii pana produsul este absorbit complet si apoi se inveleste zona.

Reudol gel de la Pharmalife, ca urmare a ingredientelor active, poate provoca o usoara inrosire a pielii insotita de o senzatie de caldura, insa acesta este raspunsul organismului ca urmare a actiunii benefice a acestui produs.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Reudol Gel 150ml, Pharmalife

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.