Relizema Lipid Replenishing Cleanser 400ml

9980039115
9980039115
1
Crema
Berlin Chemie
Stoc epuizat
6165 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Relizema™ Lipid Replenishing Cleanser este un gel pentru curățare zilnică, potrivit pentru pielea uscată și sensibilă, cu tendință atopică.
Favorizează restaurarea barierei naturale a pielii și poate fi utilizat atât de adulți, cât și de copii, pe față și pe corp. Datorită formulei sale bazate în principal pe o combinație inovatoare de trei tipuri diferite de ceramide, Relizema lipid-replenishing cleanser ajută la refacerea barierei naturale a pielii. Este adecvat pentru adulți și copii datorită amestecului de componente care sporește conținutul de apă din piele și contribuie la o hidratare mai rapidă.Testat dermatologic. Testat pentru nichel și metale grele.

Apăsați pompa de dozare o dată sau de două ori și aplicați Relizema™ Lipid Replenishing Cleanser pe pielea umedă. Masați ușor pe piele până când se formează o spumă delicată. Clătiți cu apă. Ideal pentru baie și duș. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați Relizema™ Ultra Hydrating Lotion pentru a vă hidrata pielea după curățare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Relizema Lipid Replenishing Cleanser 400ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.