Polygemma Nr 9 Senior Femei 50+ 50ml, Plantextrakt

9980024552
9980024552
1
Tinctura
Plantextract
Stoc limitat
3363 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descrirea produsului:
Ajută la:
Depăşirea stărilor neplăcute generate de dezechilibrul hormonal de la menopauză
- Îmbunătăţeşte elasticitatea uterului
- Creşte absorbţia calciului la nivel intestinal
- Ameliorează durerile articulare
- Efect antisenescent
Extractul gemoterapic din mlădiţe de Zmeur reechilibrează axul hipofizo-ovarian (printr-un mecanism asemănător steroizilor).
Susţine echilibrul hormonal al aparatului genital feminin ameliorând simptomelor neplăcute din menopauză şi din afecţiuni ale aparatului genital feminin (fibrom uterin, chist ovarian, meno-metroragie, amenoree, metrită, vaginită; tulburări de libidou, îmbătrânire precoce la femei).
Extractul gemoterapic din mlădiţe de Mur este antiscleros şi antisenescent, util în prevenirea fibrosclerozei organelor. Susţine buna funcţionare a aparatului osteo-articular, ameliorează durerile articulare (sindrom de decalcifiere dureros), creşte volumul respirator rezidual.
Extractul gemoterapic din mlădiţe de Merişor este antiinfecţios, antiscleros, imunostimulator, cicatrizant. Creşte absorbţia calciului la nivel intestinal și ajută la menținerea mobilității articulare la vârste înaintate. Reglează tranzitul intestinal (în caz de constipaţie sau diaree) şi flora intestinală. Are o acţiune anti-îmbătrânire la nivelul tuturor ţesuturilor.
Extractul gemoterapic din mlădiţe de Sequoia este fortifiant în stări astenice, sindroame depresive, anorexie la vârstnici. Este antiscleros cu acţiune electivă pe uter. Ajută la ameliorarea simptomelor din tulburările de calcifiere la vârstnici.
Ingrediente:
100g conțin: extracte gemoterapice din mlădițe de zmeur (Rubus idaeus* MG (1:20)), 10g Mur (Rubus fruticosus* MG (1:20)), 10g Merișor (Vaccinum (1:20), 10g Sequoia gigantea* MG(1:20) 5g. Conține 18%vol. alcool etilic din cereale și 52,5% glicerină. Valoare energetică: 2,10 kal/g.
*Plantă recoltată ecologic.
Certificare ECOINSPECT Ro-008
Atenționări:
Prin natura lor, produsele naturale pot preenta ușoare depuneri care nu afectează calitatea! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, diversificată și un mod de viață sănătos.
Mod de administrare:
Cure periodice de întreţinere după vârsta de 50 de ani
Câte 2 ml de 2 ori pe zi, diluați în puțină apă, cu aproximativ 20 de minute înainte de mese, timp de minim două luni. Cura se poate repeta de mai multe ori pe an.
Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!
Mod de păstrare:
A se păstra la temperaturi de sub 250 C, ferit de lumină.
Recomandări:
Combinație de extracte gemoterapeutice care susțin organismul femeii în perioada de premenopauză și menopauză, cu efecte benefice și la nivel osteoarticular.
Greutate: 50ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Polygemma Nr 9 Senior Femei 50+ 50ml, Plantextrakt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.