Periuta de dinti super soft pentru dinti foarte sensibili, Biorepair, Coswell

9980040000
9980040000
1
Perie Dint
Coswell
Stoc limitat
1397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 17:31

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fabricat cu materiale bacteriostatice care inhibă creșterea bacteriană până la 90%
Datorită curburii brevetate înainte, periuța de dinți Biorepair Curve este ideală pentru curățarea recomandată de medici stomatologi și igieniști: tehnica Bass care presupune periajul de la gingie la dinte pentru o mai mare curățare și mai puțin efort.
Tehnica corectă pentru periajul dinților
Singura tehnică recomandată de toți igieniștii și medicii stomatologi este să spălați dinții folosind o mișcare care pornește de la gingie și se îndreaptă spre dinte. Această tehnică se numește BASS TECHNIQUE și vă permite să îndepărtați o cantitate mai mare de placă, comparativ cu o perie orizontală, fără a răni gingiile.
CUM SĂ UTILIZAȚI:
Utilizarea combinată zilnic a periutei de dinți Biorepair® cu pasta de dinți Biorepair® Total Protective Repair garantează o protecție completă împotriva plăcii, a tartrului și a cariilor. Periați dinții timp de cel puțin 2 minute de 2 ori pe zi, de la gingie până la dinte.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Periuta de dinti super soft pentru dinti foarte sensibili, Biorepair, Coswell

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.