Pediakid Sirop De Tuse Toux Seche & Grasse (citron), 125 Ml

3700225602580
3700225602580
1
Sirop
Laboratoires Ineldea
Stoc limitat
5549 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 13:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 Eficient in tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii cu caracter uscat sau umed, având proprietăți expectorante, secretolitice si bronhodilatatoare.                                               
- Normalizează secrețiile bronșice si menține sănătatea aparatului repirator, protejând căile respiratorii.       
- Scaderea rapidă a severității simptomatologiei acute.

Compozitie:                                                               
- Sirop organic de Agave                                                            
- Fibre organice de Acacia             
- Fibre prebiotice de sal câm Fibregum® fibrele de salcâm formează o peliculă pe mucoasa bronșică pentru calmarea iritațiilor și protejarea la agenții externi iritanți.        
Glicerină vegetală din porumb, floarea soarelui și rapiță glicerina vegetală, datorită proprietăților sale   lubrifiante, umectante și emoliente, stimulează hidratarea mucusului, facilitând astfel expectorația fiziologică, calmând membrana mucoas ei iritate  Extracte de plante: cimbru, plantan, imortela, iederă și mușcată extracte de plante utilizate în mod tradițional în tratamentul tusei seacă și expectorantă, avand proprietăți naturale antiseptice, antiinflamatoare, expectorante, secretolitice și calmante.

Mod de administrare:
Poate fi administrat pe cale orală, incepând cu 6 luni  
Agitați flaconul înainte de utilizare iar dozajul trebuie efectuat cu capacul de dozaj inclus:
- de la 6 luni la 5 ani: 5 ml folosind capacul de măsurare gradat de la o unitate/zi până la patru/zi, luând ultima doză înainte de culcare                                                  
- peste 5 ani: 10 ml folosind capacul de măsurare gradat de la două unități/zi până la patru/zi, luând ultima doză înainte de culcare

Prezentare:
125 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pediakid Sirop De Tuse Toux Seche & Grasse (citron), 125 Ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.