Pasta de dinti Sensitive Professional Gentle Whitening, 75 ml, Elmex

9980048352
9980048352
1
Pasta Dint
Elmex
Stoc limitat
2347 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 May • 08:37

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- calmeaza instantaneu durerea provocata de sensibilitatea dentara si iti albeste delicat dintii;
- calmeaza sensibilitatea dentara;
- actioneaza prin închiderea canaliculelor mici care duc la nervul dentar, de unde provine durerea cauzata de sensibilitatea dentara;
- cu o formula îmbunatatita, aceasta pasta pentru dinti sensibili actioneaza rapid și ofera o protectie sporita împotriva acizilor.
Ingrediente: 
Calcium carbonate, Aqua, sorbitol, sodium lauryl sulfate, aroma, sodium monofluorophosphate, Zinc Phosphate, Cocamidopropyl betaine, cellulose gum, sodium bicarbonate, tetrasodium, pyrophosphate, sodium, saccharim, benzyl alcohol, xanthan gum, sucralose, limonene.

Ingrediente active:
Arginine 8%.
Continut total de fluor: 1450 ppm.

Contraindicatii:
A nu se utiliza de catre copiii cu varsata sunb 6 ani.  
Mod de utilizare:
Pentru calmare imediata, aplicati direct cu degetul pe dintele sensibil și masati ușor timp de 1 minut, pâna la de 2 x pe zi.
Pentru o calmare de lunga durata a durerii, aplicati pe o periuta de dinti moale și spalati-va pe dinti de 2x/zi.
Asigurati-va ca ajungeti la toate zonele sensibile.
Dintii sensibili pot indica o problema care trebuie tratata de un medic stomatolog.
Copii pâna la vârsta de 6 ani: Folositi o cantitate de marimea unui bob de mazare pentru periajul supravegheat pentru a minimiza înghitirea. În caz de aport de fluor din alte surse, consultati medicul stomatolog.
Copii cu vârsta sub 12 ani: Nu folositi aplicatia cu vârful degetului pentru ameliorarea instantanee a durerii.
Închideti tubul dupa utilizare pentru a pastra calitatea produsului.
Pentru o rutina optima de îngrijire orala, folositi mai întâi ata dentara, apoi pasta de dinti Elmex® Sensitive Professional Gentle Whitening în combinatie cu periuta de dinti Elmex® Sensitve Professional, urmata de clatirea cu apa de gura Elmex® Sensitive Professional.
 Prezentare:
75 ml
                       

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti Sensitive Professional Gentle Whitening, 75 ml, Elmex

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.